 |
| Toplam Üye: |
14469 |
| Aktif Üye: |
2 |
| Aktif Ziyaretçi: |
11 |
Üye Kayıt
|
 |
|
|
 |
Ruslar, Çeçenler'e hiç acımadı |
 |
 |
|
Rusya ve Çeçenistan arasındaki savaş, büyük kayıplara yol açtı. 1994'ten bu yana süren gerilim oratımda ölen kişilerin sayısı açıklandı. Rus yönetimi, topa tutuldu.
Çeçenistan'daki Moskova yanlısı yönetim, Cumhuriyette 1994 yılı sonunda başlayan savaşlarda yaklaşık 300 bin kişinin öldüğünü, 200 binden fazla kişinin de kaybolduğunu söyledi.
Çeçenistan Başbakan Yardımcısı Dukvaha Abdurrahmanov, Çeçenistan'a komşu Dağıstan Cumhuriyeti'nde bir köyü ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, ''Çeçenistan'daki her bir kişinin çok sayıda yakını ya ölmüş ya da kayıp durumda'' dedi.
Çeçenistan'da, 1994-96 yılındaki savaş barış anlaşmasıyla sonuçlanmış, ancak çatışmalar 1999'da yeniden başlamıştı.(internethaber.com)
|
 |
|
---Narltajans Kafkas Chat--- | |
 |
Ortalama Puan: 5 Toplam Oy: 1

|
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
| "Ruslar, Çeçenler'e hiç acımadı" | Hesap Aç/Yarat | 1 yorum | Tartışma Ara |
|
| | Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız. |
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
Re: Ruslar, Çeçenler'e hiç acımadı (Puan: 1) Gönderen: derman Tarih: 27.06.2005 Saat: 15:31 (Kullanıcı Bilgisi ) | Cecenler, www.shamilonline.org sitesinde yazdiklari Atam Seyh Samil hakkindaki yaziyi ve Cecenistanda savasmis onca dagistanli yerine sadece 'bize attiklari ucuncu kazik' diye dagistanlilara yonelik suclamalari kaldirmadikca,Cecenlerle ilgili hic bir savunma yapmayacagim.
Saygiyla. |
|
 |
 |
 |
 |
|
|